Standaard kampeerplaats

Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom. De plaatsen zijn gelegen aan een veld met speelplek voor de kinderen en het sanitair op korte afstand.
 

Comfort kampeerplaats

Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom en een vaste aansluiting voor water riool en CAI. Op het veld is een speeltoestel voor de kinderen aanwezig en een volleybalplek. Het sanitair gebouw grenst aan het veld.
 

Standaard camperplaats

Een verharde camperplaats vooraan het park op de parkeerplaats. Voorzien van 16 ampère stroom. U kunt van het sanitair gebruik maken bij het receptiegebouw. Ook kunt u gebruik maken van de camper serviceplek.

Comfortplus kampeerplaats

Luxe kamperen, dat kan op de Comfortplus kampeerplaatsen. Deze zijn voorzien van 10 ampère stroom en een eigen sanitair unit op de plaats met douche, toilet en wastafel.
 

Luxe camperplaats

De plaatsen zijn verhard en voorzien van 16 ampère stroom en een CAI aansluiting. Bij de plaats staat een sanitair unit met douche, toilet en wastafel. De unit is voorzien van verwarming. Het tarief is inclusief gebruik van warm water en de camper serviceplek.
 

Arrangementen

Elke vakantiedag is een feestdag op Vakantiepark De Kleine Belties uit Hardenberg. Zeker als u een van onze arrangementen boekt. Bekijk hier onze arrangementen om optimaal te genieten van de rust en natuur.